Fes que els cigrons siguin divertits! Taller familiar amb Ada Parellada

dimecres, maig 25th, 2016
Ada Parellada. Foto: Ivan Moreno

Ada Parellada. Foto: Ivan Moreno

El proper dimarts, 31 de maig, a les 17:30, la cuinera del Restaurant Semproniana, Ada Parellada, acompanyada per l’Oriol Llavina, oferirà un taller de cuina familiar. Sota el títol “Fes que els llegums siguin divertits”, proposarà diferents receptes senzilles i saludables que els mateixos nens i nenes podran elaborar.

El taller és gratuït, pensat per a nens i nenes de 4 a 10 anys, acompanyats d’un adult. Les places són limitades i cal inscripció prèvia al correu electrònic elcigrodor@elcigrodor.com o al tel. 938905609

Ada Parellada és filla, nèta i besnèta de restauradors, els Parellada, de la Fonda Europa de Granollers. Està al capdavant del restaurant Semproniana a Barcelona, on també organitza tallers i activitats. El passat mes de març va rebre la Creu de Sant Jordi per la seva trajectòria en el món de la restauració.

Comments are closed.