Celebrem el 14è aniversari amb un gran sopar el 2 de juliol

dimecres, juny 22nd, 2016

#cigró14anys-2

El 2 de juliol de 2002 obria les portes, a Gelida, el restaurant El Cigró d’Or amb el cuiner Oriol Llavina al capdavant. Més tard, el 2012, el restaurant es traslladava sobre el Mercat de la Carn. Durant aquests 14 anys El Cigró ha passat a ser un espai gastronòmic emblemàtic al Penedès i, per aquest motiu, des del restaurant es fa una crida a clients i amics per celebrar plegats el 14è aniversari.

La festa serà un sopar molt especial el proper dissabte 2 de juliol. Hi haurà plats que ja s’han convertit en tot un clàssic del Cigró d’Or com els canelons; o productes locals com el gall negre. Evidentment, no hi faltaran els cigrons. Pel que fa els vins, se serviran vins de l’anyada 2002, tot recordant l’any d’obertura del Cigró; i vins del 2012, l’any del traspàs a Vilafranca.

El preu del sopar és de 60 euros. Per reserves, al telèfon 938905609 o al correu electrònic elcigrodor@elcigrodor.com

Us hi esperem!

 

Comments are closed.