Una quinzena de nens i nenes gaudeixen del taller de cuina familiar amb Ada Parellada

dimecres, juny 1st, 2016

IMG_0204

Amb l’objectiu de mostrar que els llegums poden ser molt divertits, l’Ada Parellada va oferir un taller de cuina per a nens i nenes a El Cigró d’Or el passat dimarts, 31 de maig. Una quinzena de nens i nenes es van posar el davantal per a poder descobrir noves formes d’elaborar i menjar els llegums. 

Tots plegats ens ho vam passar pipa!

La primera proposta era una pizzeta en forma de sol elaborada amb farina de cigró i que estava farcida amb aquells ingredients que els més petits van preferir. La segona proposta, un purè de cigrons, un hummus. Així doncs, amb l’ajuda del pare o la mare i seguint les indicacions de l’Ada Parellada, a més de passar una bona estona, els petits van veure noves formes de menjar llegums.

Ada Parellada és filla, nèta i besnèta de restauradors, els Parellada, de la Fonda Europa de Granollers. Està al capdavant del restaurant Semproniana a Barcelona, on també organitza tallers i activitats. El passat mes de març va rebre la Creu de Sant Jordi per la seva trajectòria en el món de la restauració.

Comments are closed.