Gràcies per brindar-nos una gran festa d’aniversari

dijous, juliol 7th, 2016

Feia temps que hi treballavem. El dia a dia fa que se’ns passin les efemèrides, però el 14è aniversari de El Cigró d’Or s’havia de celebrar! Per què esperar a fer-ne 15, 20 o 25? Els astres es van alinear i el 2 de juliol queia en dissabte i a més bullia pel Vijazz! A més, el 14, un gran número que recorda a Johan Cruyff. I l’Oriol, amant del futbol com és, va aconseguir que el David Carabén li deixés una samarreta del gran mestre i aquesta presidia la sala 😉

Però bé, anècdotes a banda, vam fer-ho el millor que vam poder, vam intentar fer-vos agudir amb el que sabem fer: cuina catalana amb productes de proximitat (els cigronets i el gall del Penedès no hi podia faltar) i, a més, jugant amb els vins del Penedès, com ens agrada fer-ho. Volíem que les anyades 2002 (quan vam obrir El Cigró a Gelida) i la 2012 (quan ens vam traslladar a Vilafranca), també fossin presents al sopar. I, com van ser-ho de presents. Quins vins!!

I des d’aquest humil espai volem agrair a tots els que ens van acompanyar el dia de l’aniversari, amics i clients que vau voler festejar amb nosaltres aquell dia, i també nous amics i clients que van fer-hi cap sense saber que fèiem festa grossa (gràcies Marc per aquest apunt!). Gràcies als cellers que van facilitar-nos vins d’antigues anyades; als proveïdors que també acaben sent amics; i sobretot, a tots aquells que heu vingut una, dues, tres o moltíssimes vegades a El Cigró d’Or.

Esperem que vingueu, que gaudiu, que ens feu vibrar i ens feu estimar encara més la nostra feina!

menú d’aniversari:

terrina de fuagràs, cigrons del Cigró, pot petit de cigró i Briqueta de cabra i salmó marinat amb plàtan

colrave, pop, ametllons i ostrons
canelons cruixents de pollastre
arròs de llamàntol
bacallà amb seques i dashi català
gall negre del Penedès farcit d’aniversari
formatges de cal Xerigots
pastís d’aniversari de cal Parés

catànies Cudié, canelé i xocolata blanca i cireres

Vins:

2002
Huguet, Can Feixes
Petrea Blanc, Mas Comtal (màgnum)
Gran Caus negre, Can Ràfols dels Caus
Mas Irene, Parés Baltà (3 litres)

2012
Marquès de Gelida, Vins el Cep (màgnum)
Torelló brut nature, Torelló (3 litres)
QX, Mas Candí (màgnum)
Collita Roja, Pardas (màgnum

i el nou Xarel·lo del Cigró per Foresta

IMG_1179

IMG_1108

Comments are closed.